Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 2 березня 2016 р.

Літературні новинки

      Нещодавно фонд нашої бібліотеки поповнився новими надходженнями.
      До 150 - річного ювілею М.Грушевського вийшло багатотомне видання  його творів, п'ять томів з якого отримали і ми.
 Історичну тематику продовжує видання про відомого історика,Князя Української Церкви, видатного українця Митрополита Андрія Шептицького під назвою "Мойсей українського Духа"
 
 Про видатних діячів суспільно - політичного життя, яскравих представників науки, культури і мистецтва, які залишили помітний слід в українській  історії ХІХ  - го століття розповідає книга "Історія України в особах: ХІХ століття"
Цікавим для читачів , гадаю, буде книга, яка торкається проблем українського ікономалярства останніх двох десятиліть, тобто після поновлення незалежності України.Це книга Дмитра Степовика "Необароко: Ікони Олесандра Охапкіна". У ній аналізується оригінальна іконотворчість майстра Олександра Охапкіна, який збагатив ікони новими рисами.

Всім, хто йде в ногу з часом комп'ютеризації та освоєння сучасних технологій, буде корисним видання Т.Киричок "Немережеві електронні видання" - все про складові  та формати електронних видань, компакт - диски, DVD - диски,їх запис, пакування оптичних дисків.

І звичайно, найбільше новинок літератури чекають діти.Них теж  чекають видання, які щойно побачили світ:дошкільникам сподобається "Азбука природи" С.Євсеєнко, читачі молодшого шкільного віку дізнаються про "Барабашку та всіх інших" О.Кононенка, учні середніх класів залюбки поринуть  у світ вірменських народних казок у книзі " Казки добрих сусідів. Золотоголова рибка" та  пригоди у книзі М. Гутовської - Адамчик "Дівчата з 13 - ої вулиці". Для читачів старшого шкільного віку Леся Воронина подарувала дві книги - "Таємне товариство боягузів" та "Таємне товариство брехунів"
Новинки чекають і на любителів  художньої літератури .Українську сучасну літературу нашої бібліотеки  поповнили твори О.Волкова "Мертві квіти", А Кокотюхи "Привид із Валової " та "Адвокат із Личаківської ", В.Чемериса "Ярославна" та І Роздобудько "Гудзик - 2"
Тим, хто захоплюється фантастикою до уваги нова книга С.Бедусенка "До крайних пределов"
Ото ж , щиро запрошую всіх на дегустацію книжкових новинок! До зустрічі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар