Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 10 березня 2016 р.

З любов'ю до матусі.

    Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть воно у собі. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце — в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність. Саме мамам учні п'ятого класу  присвятили свято напередодні Міжнародного дня прав жінок 8 Березня, на якому вітали ще  і однокласниць та класного керівника Оксану Петрівну. У своїх вітаннях вони зізнавались як люблять своїх мам, цінують, поважать. Про те, як допомагають мамам, признавались у жартівливих частівках, які викликали у мам щирих сміх.
   А на доповнення своїх слів пізніше діти показували свої вміння допомоги мамам у конкурсах: пришивали гудзики,"готували" страви із запропонованих назв продуктів,вгадували уподобання мам, пізнавали крупи на дотик із зав'язаними очима.






Для мам теж був влаштований конкурс - із зав'язаними очима впізнати на дотик своє дитя.
     Звичайно, в святковий день не обійшлось і без подарунків. Їх діти готували своїми руками разом з членами клубу "Творча майстерня", що діє при бібліотеці.

 Ось такими подарунками радували мам.
Свято вдалося. Про це свідчили задоволені усміхнені обличчя як мам так і учасників свята, які приклали для цього чимало зусиль. Хочеться вірити, що таке свято буде приходити до наших мам частіше, а може і  щодня, а не тільки напередодні Дня жінок.  

Немає коментарів:

Дописати коментар