Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 12 березня 2016 р.

Весна і жінка

     Весна...Пробуджується все живе, тріпоче і хвилюється в очікуванні дива.Весна...Вже сама згадка про неї будить у серці щемливу радість, тривогу. Весна зачаровує своїми таємницями. І одна з нерозгаданих до кінця таємниць - жінка... У дні весняного пробудження і оновлення вшановують жінку!Жінка … Вона сама – як весна. Сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все гарне на землі від жінки, від її любові… Ми бачимо жінку натхненною, ніжною і красивою, але поряд із красою ми захоплюємося її талантом, її здібностями. Ми схиляємо голови перед жінкою, яка вміє кохати, прощати, терпіти.
      Саме для вшанування жінки зібрались 8 березня представниці прекрасної статі у бібліотеці.Їх привітати прийшло молоде покоління - хлопчики та дівчата, які   під звуки весняного пробудження природи читали поезії про весну. Про значущість жінки як берегині родинного вогнища, мудрої наставниці, просвітниці душевного спокою, доброти та злагоди звучали виступи ведучих свята Людмили Миронюк та Людмили Балюк. Скромні весняні котики як подарунки додали трепетності та щемливості святу.





Теплі слова привітань та щирих побажань лунали від сільського голови Р. Шиманського.

Щирий сміх у глядачів викликали гумористичні сценки із життя жінок у виконанні Оксани Пилипчук,  Сачко Олени , Віри Александрук та Ольги Солов'ян

     Приємним подарунком для учасників народного хору, яких була в залі більшість , були відеозаписи виступів хору на районній сцені та участь у звітних концертах художньої самодіяльності будинку культури в Сереховичах .
    І звичайно як любителі та щирі поціновувачі української пісні учасники народного хору дарували пісні про маму, залучаючи до пісні всіх присутніх.
     Щирі емоції - найкращий подарунок. І кожна жінка отримала їх багато. Про це свідчили задоволені усміхнені обличчя, небажання розлучатися після свята, яке згуртувало людей в теплій домашній обстановці.

Немає коментарів:

Дописати коментар