Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 20 січня 2015 р.

В Новий рік - з новою літературою

      Одним із найприємніших моментів у роботі кожного бібліотекаря є, беззаперечно, надходження нових книг. Дуже приємно, що  минулий 2014 рік  закінчився на приємній ноті, бо до нашої бібліотеки надійшло ряд нових книг, які, впевнена, не залежаться на поличках, бо вмить потраплять до рук читачів. 

Відрадно, що чимало творів, які надійшли , є переможцями, або лауреатами престижної літературної премії "Коронація слова", зокрема Жанни Куяви "Дерево, що росте в мені", Люко Дашвар "На запах мяса" та "РАЙ,ценр",  Дари Корній "По той бік темряви", Наталки Доляк "Чорна дошка", Володимира Лиса "Століття Якова". 
Заслуговують на увагу читача  твори Світлани  Талан  - "Помилка", "Розколоте небо" та "Коли ти поруч". Давно мають своїх читачів нашої бібліотеки книги Ніни Фіалко, Ото ж, палкі шанувальники Ніни Фіалко, "Гніздо для зозулі"для вас!!! . 
 Всеукраїнського резонансу встиг набути роман з дев"яти книг "Софія" Лесі Романчук  Від тепер цей бестселер у нашій бібліотеці!!!

Не сумуватимуть і дітки, бо них чекають всесвітньо відома "Полліанна" Елеанор Портер, "Ксаня на підмостках театру" Лідії Чарської, неперевершені "Пригоди в кукурудзі" Всеволода Нестайка для середнього та старшого віку.  Дошкільники  та учні молодших класів зустрінуться із вже знайомими "Вовком та семеро козенят" та "Червоною шапочкою", повчальними притчами, казками  оповіданнями В. Сухомлинського "Квітка сонця", а також книгами менш відомих українських авторів М.Крижанівської "Принц і Намистинка"  та  Л.Місяць "І мерзнуть лапки гусячі на шибці".


Ото ж, поспішайте, нові книги очікують на зустріч із вами!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар