Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 23 листопада 2016 р.

Хоробрі серця

 "Тобі, Україно,Мій славний народе,Складаю я пісню святої свободи,Усі свої сили, і душу широку, й життя я віддам до останнього кроку,аби ти щаслива була ,Україно,Моя Батьківщино!"   Л.Костенко 

      Саме такими патріотичними рядками розпочалась година патріотизму "Хоробрі серця", яка відбулась вчора в стінах ЗОШ І- ІІІ ст. с.Сереховичі ім.Ю.А.Ярощука. Вона була приурочена Дню гідності та свободи, який в Україні відзначається 21 листопада, і була присвячена воїнам, які захищають східні кордони нашої держави. Ведучі заходу вчитель історії Тищук Світлана Іванівна та бібліотекар Шеремета Лариса Миколаївна розповіли дітям про політичну ситуацію в країні, учасників бойових дій в зоні АТО - сереховичан, які вже побували на війні, та тих, хто продовжує нести службу і сьогодні.
      Приємно, що на зустріч із земляками прибув наш виходець із Серехович, а нині житель Старої Вижівки Віктор Каленикович Грабовець. Він розповів присутнім про бойові будні солдатів та наголосив на важливості підтримки українських воїнів дитячими малюнками та теплими словами побажань.

    Учні десятого класу читали проникливі вірші з АТО, про віру в краще майбутнє України, висловлюючи почуття гордості за свою неньку - Батьківщину.


       Доповнювали виступи ведучих заходу відеокліпи "Донецький аеропорт. Як це було" та "Пам'яті героїв АТО, борцям за волю України. Волинь ", які наглядно продемонстрували реальні втрати нашої країни. Хвилиною мовчання та запаленими свічками було вшановано загиблих героїв.
       Про героїв АТО - волинян  та загиблих розповіла історико - патріотична експозиція "Україна  - більше за життя!", доповнена малюнками дітей про побажання солдатам повертатись живими та бачення України єдиною, мирною державою. 



На закінчення заходу була висловлена глибока віра про швидке завершення неоголошеної війни та сподівання , що Україна все - таки буде процвітаючою державою.





Немає коментарів:

Дописати коментар