Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 8 вересня 2016 р.

Дали знання і мудрість Незалежній Україні

      До 25 річчя Незалежності України в бібліотеці були проведені  ігри патріотів «Дамо знання і мудрість Незалежній Україні», які проходили в рамках заняття школи професійної майстерності .Учасниками їх стали учні 10 класу місцевої школи. На патріотичний дух  всіх   налаштували жовто – блакитні бейжики – сердечка «Я люблю Україну», які були вручені кожному  з присутніх.
    Метою заходу було підтвердити   звання українця, патріота своєї неньки – України, виявляючи свої знання в різних галузях знань – географії, статистиці, політиці, кулінарії, художній літературі тощо.

     Дітям були запропоновані конкурси, в яких вони відгадували кінцівки українських прислів’їв, підтверджували або спростовували твердження щодо видатних українців та подій, пов’язаних з Україною, за пропонованими портретами відгадували  відомих усьому світові  українців. Цікавим був пісенний конкурс, завданням якого було впізнати українську пісню за фрагментом мелодії. Особливе пожвавлення виявив конкурс «Українська кухня», в якому  юні патріоти із написаних на папері інгредієнтів «готували» український борщ, галушки, голубці та узвар.
      А поки діти "куховарили", учасники школи професійної майстерності - бібліотекарі також пройнялись духом патріотизму , даючи відповіді на запитання невеличкої вікторини про Україну .
   В проведених іграх патріотів  не було   переможених – усі учасники були переможцями ,  бо підтвердили  горде звання щирих українців та патріотів своєї країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар