Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 21 червня 2014 р.

День літнього іменинника

       Участь бібліотеки у роботі пришкільного табору оздоровлення учнів продовжилась ще одним цікавим святом - Днем літнього іменинника для учнів 1 - 4 класів.  Ідея створення цього свята будувалась на тому, що діти, чиї дні народження проходять під час навчального процесу, мають можливість розділити радість святкування зі своїми однокласниками. Літні ж іменинники позбавлені такої можливості.Тому виникла думка відсвяткувати літні дні народження у таборі.
       А іменинників назбиралось чимало   - аж 13 діток! В ході знайомства з винуватцями свята діти почули, що означають їхні імена, день, в який вони народжені, дні, на які припадають їх дні ангела. Та найбільше сподобалась дітям розважальна конкурсна програма. Всі молодші класи були умовно поділені на дві команди - команду "Іменинників" та команду "Гостей свята". На їх чекали конкурси "Перукар", "Я - кулінар", конкурс на краще привітання, гра "Ромашка",  завдання на логічне мислення. Іменинники одержали море позитивних емоцій, бо багато конкурсних завдань виконувались саме їм як дарунок - це і танці з шваброю, подарунки, які "дарувались" мовою жестів та міміки, виконання бажання іменинника і багато інших.Ці  та багато інших моментів залишились на фото.








Після конкурсів іменинники отримали подаруночки з листівками, після чого пішли за святковий солодкий стіл, про який подбали мами іменинників. Ось вони, винуватці свята. 



Немає коментарів:

Дописати коментар