Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 12 червня 2013 р.

Віртуальна подорож «Волинь православна»


                                 

Літня пора для школярів – це не тільки перепочинок від уроків та домашніх завдань, а ще й оздоровлення в таборах відпочинку, які діють при школах.  Саме в період роботи табору відпочинку при ЗОШ І – ІІІ ст.. ім.. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі активізувалася робота з дітьми місцевого настоятеля Свято –Іллінського храму отця Валерія та бібліотекаря Шеремети Л.М.
 6 червня в бібліотеці було здійснено віртуальну подорож «Волинь православна», в ході якої учні 5 – 7 класів ознайомилися із найбільшими православними святинями Волинської єпархіїі – Володимирським Успенським кафедральним собором, Низкиницьким Успенським чоловічим монастирем, Милецьким Свято – Миколаївським чоловічим монастирем, Зимненським Святогірським Успенським ставропігійним монастирем, Світязьким Петропавлівським монастирем, Вербківським Скитом святого пророка  і Хрестителя Господнього Іоанна Предтечі. Дітям було цікаво дізнатися про історію та діяльність монастирів та храмів, чудеса, які відбуваються в деяких з  них, подивитися слайд – презентацію про святині. 





 
 Розповідь бібліотекаря доповнив отець Валерій , який детальніше повідав про монастирські будні, розповів про святкування 500 – ліття Милецького Свято – Миколаївського чоловічого монастиря і пообіцяв дітям організувати найближчими днями екскурсію в Мильці.   
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар