Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 12 червня 2013 р.

Знайомимось з новою літературою

      Напевне, найбільше свято в бібліотеці тоді, коли надходить нова література. Так, нещодавно наша бібліотека  - філія поповнилась новими 17 примірниками книг на суму 312 гривень , що надійшли з місцевого бюджету. З них  - 9 книг для дітей,  майже всі вони  для дошкільників та учнів 1 - 4 кл. Для них і було проведено бібліографічний огляд нових надходжень.
       Учням молодшого шкільного віку дуже сподобались і загадки з книги  "1111 загадок", які вони із задоволенням відгадували, і казочки "Пан Коцький" та "Бульбашка, Соломинка та Личак", "Зачарована красуня". Корисними для підготовки до уроків позакласного читання будуть збірочки "Наша країна" та "Скажу на вушко "К.Перелісної.
 

 
 
Для дорослих користувачів книжкова полиця "ЇЇ величність  - українська книга" поповнилась цікавими творами сучасних українських авторів - Ніни Фіалко, Васи Шкляра, Марії Матіос, Дари Корній, Міли Іванцової, декотрі з яких є дипломантами конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання "Коронація слова"

Немає коментарів:

Дописати коментар