Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 9 листопада 2017 р.

Мобільний і діти

        Під такою назвою нещодавно відбулось чергове засідання клубу за інтересами "Інтернет-чомучки".
         Сьогодні нікого вже не здивує першокласник, який активно користується мобільним телефоном, і не завжди за прямим призначенням. Звичайно, батьки намагаються забезпечити
своїх дітей сучасними засобами зв'язку, щоб контролювати дітей, мати з ними зв'язок. Так, це дуже зручно. Але поруч з тим діти використовують дорогі телефони як іграшки. Крім того, мобільний телефон не така вже й безпечна річ як може здаватися. Саме про це і йшла жвава дискусія з членами клубу, які активно обговорювали всі "за" і "проти" використання стільникового зв'язку. Доповнювала інформацію мультимедійна презентація "Мобільний телефон - друг чи ворог?".
        Крім того, діти дізналися про правила телефонного етикету, вплив телефона на дитячий організм, як користуватися телефоном безпечно.
        Вразило те, що діти згадували різні випадки з місцевих новин, коли користування телефоном приводило до смертельних наслідків. Хочеться вірити, що діти дійсно прислухаються до почутих порад  і  користування телефоном для них буде не тільки корисним, але й безпечним.

Немає коментарів:

Дописати коментар