Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 4 серпня 2016 р.

Моє село, тобі цвісти!

    Другий серпневий день для сереховичан знаменує  не тільки престольний празник Свято - Іллінського храму, але ще є Днем села Сереховичі, яке в цьому році відзначає 514 річницю з часу першої писемної згадки.
       Цьогоріч урочистості відбувалися біля будинку культури. З вітальним словом до односельчан звернувся сільський голова Ростислав Шиманський, який ,окрім теплих слів привітань та побажань, дякував місцевим підприємцям, роботодавцям, підкріплюючи свої слова врученням подяк та подарунків. Були відзначені подарунками наш земляк , учасник АТО Віктор Грабовець, найстарші та наймолодші жителі села, іменинники цього дня



    Приємно, що подібні заходи відбуваються при підтримці народного депутата Степана Петровича Івахова та його благодійного фонду  "Патріоти Волині". Його помічник Наталія Дмитрівна Маленицька переказувала вітання від пана Івахіва, а ще відзначила подарунками учасників АТО, родини воїнів Збройних Сил України, що проходять службу за контрактом.


  Щирі слова зичень миру, добробуту, процвітання звучали з уст заступника Старовижівської райдержадміністрації Хомич Людмили Василівни
Не менш емоційними були вітальні слова від сільських голів  та секретаря сусідніх сільських рад  - Солов'ївської, Соколищенської та Синівської, які на згадку про цей день залишили  подарунок громаді Серехович.
У віночок вітань вплели музичні гурт "Жайвір" Старовижівського будинку культури, які стали
 родзинкою  свята.
   
Веселощам малечі не було меж, бо для них протягом дня було встановлено батут та веселі гірки, підсолоджуючи веселощі солодкою ватою.
 Моє рідне село! Моя добра мала Батьківщино!
Процвітання тобі побажаю я знову і знов!
Хай щаслива зоря, земляки мої, вас не покине,
         Хай завжди з вами буде віра, надія й любов!!!  
                     

Немає коментарів:

Дописати коментар