Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 23 травня 2015 р.

10 кроків до Європи

        Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.  Згідно з Указом Президента України  День Європи в Україні відзначається - щорічно у третю суботу травня.
          Напередодні, у п'ятницю, учні 10 - 11 класів  теж внесли свій внесок до шляху в Європу, прийнявши участь у конкурсній програмі "10 кроків до Європи". Вони проявляли свою ерудицію в знаннях географії Європи та її країн, мистецтва, спорту, культури, кухні...Доповненням відповідей на конкурсні запитання був показ країн на політичній карті світу.

    Суворий суддя в особі вчителя української мови та літератури Шафарчук Лариса Микитівна  після завершення пройдених 10 кроків завдань, кожен з яких мав по п'ять запитань командам, визначила з різкою перевагою у 65: 54 переможцем команду 11 класу. Вони отримали приз - цукерки, команда 10 класу отримала заохочувальний приз - бублики.
      Доповненням до відзначення Дня Європи в бібліотеці  була влаштована тематична поличка "Дорога в майбутнє - дорога в Європу"

Немає коментарів:

Дописати коментар