Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 30 жовтня 2013 р.

Крок до дорослого життя: не оступись

                    Під такою назвою відбулось чергове засідання клубу за інтересами "Ровесник" нещодавно у нашій бібліотеці.  Сьогоднішній час має дуже багато спокус для підростаючого покоління, яке чим скоріше хоче стати дорослими, оскільки молоді люди вбачають у цьому незалежність, самодостатність, свободу. Та , нажаль, доросле життя не настільки легке, просте і безтурботне, як здається на перший погляд. В пошуках роботи з пристойною оплатою доводиться стикатися з неочікуваними проблемами,які, буває, не тільки несуть неприємності, але й загрозу життю .       
              Тема години інформації стосувалася запобігання торгівлі людьми, оскільки сьогодні є досить поширені заробітки за кордоном, на які  молодь вирушають вважаючи в такий спосіб заробити легких і великих грошей. Учні 10 - 11 класів - члени клубу -  дізнались про способи потрапляння людей в руки торговців, про пастки, які підстерігають недосвідчених заробітчан, розповідали  історії, які вже чули з цієї теми.
              Гадаю, що інформація стала корисною, і перші кроки до дорослого життя не затьмаряться неприємностями та несподіванками,бо як сказав хтось із мудрих людей - "Попереджений - отже, озброєний". 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар